Ga naar hoofdinhoud

Wout Jan van der Schans blijft winnen

Vanmorgen heeft Wout Jan van der Schans zijn zegereeks voortgezet op het CSI San Giovanni in Marignano. Met Caapverdi won hij al twee rubrieken voor zevenjarige springpaarden, zojuist voegde hij de derde er aan toe. Ook won Van der Schans met Zlatan vanmorgen een 2* 1.30m rubriek.

Met de Verdi-zoon sloot Van der Schans de barrage van het parcours over 1.30/1.35m winnend af in 32,64 seconde. Nadja Peter-Steiner werd tweede in 33,17 seconde op de Holsteiner merrie Zita 100 (v. Quidam de Revel) en de Japanner Taizo Sugitani werd met Chopard 19 derde. Chopard is een zoon van Colandro en komt uit de voor Wout Jan van der Schans beroemde merrielijn, die van Golden Bridge waar hij internationaal mee gesprongen heeft. Bjorn Egberink reed Cuidamé (v. Verdi) naar de tiende plek.

Van der Schans won vanmorgen met Zlatan een 1.30m rubriek. Met de zoon van Hold up Premier was hij de snelste in de tweede fase. Mischa Everse pakte de zesde plaats met Beau Rubertha R (v. Namelus). Everse reed bij de zesjarigen Iceman de Muze weer in de prijzen, nu werd de zoon van Erco van ’t Roosakker derde.

Bij de vijfjarigen werd Bart Gommeren ex aequo eerste op Evergo (v. Carthino Z). Samen met de Italiaan Gianluca Apolloni op Haya Della Caccia bleef Gommeren twee keer fourloos. Mischa Everse kreeg een balkje in de barrage met E Star (v. Big Star) en werd derde.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Horses

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook