Ga naar hoofdinhoud

Zadarijke V tweede in GP Eschweiler

De twee sterren Grote Prijs van Eschweiler in Duitsland werd dinsdag door de Spaanse Paola Amilibia gewonnen met de hengst Tarzan de Flandre (v. Calvaro Z) na een spannende barrage. Amilibia versloeg met een halve seconde Isheau Wong met de KWPN-merrie Zadarijke V (v. San Remo). Paul van Wylick was de beste Nederlander. Met vier strafpunten in het basisparcours kwam hij terecht op plaats 21.

Elf combinaties begonnen aan de barrage van de 1,45m Grote Prijs, zes ervan gingen hierin voor de tweede keer nul. Paola Amilibia wes de snelste op de Selle Français-hengst Tarzan de Flandre, ze klokte 36,75 seconden. Isheau Wong kwam er dicht bij met de San Remo-dochter Zadarijke, de amazone uit Taipei bleef steken op 37,32 seconden. Na een teleurstellend optreden op de Spelen van Rio, uitgeschakeld in de eerste ronde, is de dertienjarige merrie weer op de weg terug.

Baltic VDL

Sebastian Adams uit Amerika pakte de der plaats met de Cassini II-zoon Carlo. De KWPN-hengst Baltic VDL liep onder James Billington naar de twaalfde plaats. Door een tijdfout haalde de combinatie de barrage niet.

Van Wylick

Paul van Wylick was de beste Nederlander met de Cantos-merrie Cantate. In het basisparcours kreeg het paar een balk en moest met de 21ste plaats genoegen nemen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.