Ga naar hoofdinhoud

Zege voor Gaudiano in El Jadida, Sander Geerink in top tien

Sander Geerink
Sander Geerink. Foto: De Paardenkrant

De derde van de Morocco Royal Tour is ingegaan. Na Tetouan en Rabat eindigt de tour in El Jadida. De broers Sander en Vincent Geerink zijn actief op de tour en gisteren Sander een tiende plek in de openingsproef. Deze werd gewonnen door Emanuele Gaudiano in het zadel van Inca's Big Think. Abdelkebir Ouaddar reed voor eigen publiek naar de tweede plek, gevolgd door Santiago Diaz Orthega uit Colombia.


In de 1,35m Accumulater met joker haalde Emanuele Gaudiano de volle 65 punten binnen met de Luxemburgs gefokte Inca’s Big Think (v. Beaulieu’s Think Big). Met de achtjarige merrie had de Italiaan een tijd nodig van 44,99 seconden. Abdelkebir Ouaddar met de Zangersheide ruin Cordano Sitte Z (v. Carthago Z) was maar iets langzamer, hij reed een tijd van 45,25 seconden. De Colombiaan Santiago Diaz Orthega op Carlson (v. Calido) was de derde man op het podium. Zij wisten ook foutloos te blijven in een tijd van 45,78 seconden.

Ook Sander Geerink reed de 65 punten bij elkaar met Colandro 4 (v. Colander), hij had 53,10 seconden nodig, goed voor de tiende plaats.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook