Ga naar hoofdinhoud

Zege in 1.45m voor Lisa Goldman

Lisa Goldman wist gisteren op het Winter Equestrian Festival in Wellington de overwinning mee naar huis te nemen in de 1.45m rubriek. In de speedproef hield ze Andrew Ramsay op ruime achterstand. 

Het was geen makkelijke proef die werd voorgeschoteld aan de deelnemende combinaties. Grote namen als Nick Skelton en Meredith Michaels-Beerbaum moesten vroegtijdig het parcours verlaten. Toch bleven er van de 52 starts 15 combinaties foutloos. Lisa Goldman en Morocco waren uiteindelijk de snelste in 54.84 seconden. Dit is de eerste week waarin de combinatie aan start komt tijdens de WEF. Op het Ocala Winter Circuit reden ze in de weken voor Wellington niet onverdienstelijk mee. Daar wist de combinatie in vijf weken tijd vier Grote Prijs rubrieken te winnen.

Tweede werd Andrew Ramsay die met Welfare een tijd neerzette van 56.44 seconden. Genoeg om de nummer drie Shane Sweetnam voor te blijven. Hij kwam met Cyklon 1083 in 57.29 seconden over de finish. Andrew Ramsay bezette ook de vierde plaats, ditmaal met KWPN-er Cocq a Doodle. Vijfde werd Abdel Said met California.

Er kwamen geen Nederlandse combinaties aan de start.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/World of Showjumping

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook