Ga naar hoofdinhoud

Van der Vleuten en Djoost Again blijven presteren onder de Spaanse zon

Eric van der Vleuten hier met Wunschkind. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Eric van der Vleuten pakte vandaag in de Big Tour D wederom een top-5 klassering. Derin Demirsoy schreef de direct-op-tijd rubriek op zijn naam. Tom Martens en Vincent Voorn pakten nog een top tien klassering in de Big Tour C en B.

Demirsoy stuurde Je Suis vd Bien (v.Chopin vh Moleneind) rond in 59,51 seconden en pakte daarmee nipt de overwinning. Laura Kraut eindigde met 59,73 als tweede in het zadel van Curious George (v.Codex One), die via Manon Hees, Nick Skelton en Lorenzo de Luca onder Kraut’s zadel terecht kwam.

Top vijf

Een derde plaats was er voor Emeric George en de Crown Z-nakomeling Rocker D’Ysieux. Het duo finishte in 59,97 en maakte het podium compleet. Eric van der Vleuten zette van de Nederlanders het beste resultaat neer in de 1,50m proef. Van der Vleuten klokte met Djoost Again (v.Cantos) 60,67 en eindigde net naast het podium op een vierde plaats.

Nederlanders

In de 1,45m Big Tour C reed Tom Martens de top zes binnen. Martens eindigde met Jiamante van Essene (v.Diamant de Semilly) als zesde in het twee-fasen parcours. Vincent Voorn pakte met Jessica van de Padenborre (v.Calvaro Z) een tiende plaats in de 1,40 Big Tour B groep.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook