Ga naar hoofdinhoud

Wereldkampioen Jeroen Dubbeldam wint ook in Paderborn

Quality Time
Wereldkampioen en Held van de Week Jeroen Dubbeldam verkeert 'in the winning mood'. Na zijn recent behaalde wereldtitels op de WEG in Normandië reed hij vandaag wederom naar de zege. In het 1.50m in Paderborn kwam Dubbeldam aan de start met zijn twaalfjarige schimmel Quality Time TN (v. Quantum) en eiste in de barrage de overwinning op door in  38,24 seconden te finishen.

De Duitser Marcus Ehning reed Comme Il Faut (v. Cornet Obolensky) naar de tweede plaats in 38,52 seconden. Duitser Felix Hassmann en Horse Gym’s Balzaci (v. Balou du Rouet) volgden in 38,90 seconden op de derde plaats.

De verdere Nederlandse combinaties in deze rubriek waren Wout-Jan van der Schans met Capetown (v. Oklund), 9e met vier strafpunten in de snelste tijd van 38,01 seconden, Michel Hendrix met Eder van den Blauwaert (v. Kashmir van Schuttershof), 10e met vier strafpunten in 39,29 seconden, Timothy Hendrix en Very Nice (v. Cantos), 16e met acht strafpunten in 43,01 seconden, Leopold van Asten met VDL Groep Zidane (v. Heartbreaker), 24e met een strafpunt in 86,04 seconden en Albert Zoer met Abra Kadabra (v. Vancouver), 29e met vier strafpunten in 80,42 seconden.

Klik hier voor uitslagen.

Bron: Horses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.