Ga naar hoofdinhoud

Wout-Jan van der Schans met krachtpatser Capetown tweede in GP Paderborn

Wout-Jan van der Schans en Capetown Foto Wendy Scholten

Zojuist werd de Grote Prijs van Paderborn gewonnen door Andreas Kreuzer. Wout-Jan van der Schans wist met Capetown (v.Oklund) knap een tweede plaats te bereiken. Ben en Gerco Schröder wisten de barrage ook te bereiken van de 1,55m Grand Prix en plaatsten zich zo bij de beste 13.

Wout-Jan zette een supersnelle tijd neer, waar weinig van zijn collega’s bij in de buurt wisten te komen. De Duitse commentator prees de routinier hoe ongelooflijk snelle ronde de ruiter reed. Toch moest Wout-Jan één combinatie voor zich dulden. De Duitser Andreas Kreuzer dook met Calvilot (v.Calvaro) meer dan een seconde onder de tijd van de Nederlander.

Top klassering

Met zijn tweede plaats laat Wout-Jan van der Schans zien nog steeds bij de top van Nederland te horen. Ook Ben en Gerco Schröder deden goede zaken in de Grote Prijs. Ben reed dubbel nul, maar doordat Davino Q (v.Vingino) tijd verliest in de lucht door zijn hoge sprongen was zijn tijd wat langzamer. De tijd van 52,10 seconden bezorgde Schröder toch nog een vijfde plaats. Gerco moest met  Glock’s London (v.Nabab de Reve) een fout incasseren in de barrage op hindernis één en viel zo terug in het klassement naar de 11e plaats. Annelies Vorsselmans, vriendin van Jeroen en woonachtig in Nederland, wist met Olimpo LS (v.Quintero) met een tijdfout een achtste plaats te behalen.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook