Ga naar hoofdinhoud

Zanotelli verstoort Zweeds feestje bij tweefasen proef Stockholm

Marlon Modolo Zanotelli Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Even leek de 1,45m wedstrijd in Stockholm een compleet Zweeds podium te krijgen, maar de Braziliaan Marlon Módolo Zanotelli gooide roet in het eten en boekte zijn tweede zege van de dag.

Tien combinaties wisten beide fasen zonder fouten te overwinnen. Tot aan de laatste starter leek de Zweed Peder Fredricson met H&M Sibon de winst te pakken op het concours waar hij het logo voor ontwierp. Maar Zanotelli reed de tienjarige Extra van Essene in 29,52 seconden door het tweede deel van het parcours en bleef Fredricson daarmee 0,33 seconde voor.

Jens Fredricson kwam met Lunatic in 30,55 seconden over de streep, goed voor de derde plek, net voor zijn landgenote Linda Heed met Bee Wonderful.

Jur Vrieling kreeg met VDL Bubalu een springfout in de tweede fase en werd elfde in het eindklassement.

Klik voor voor de volledige uitslag.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook