Ga naar hoofdinhoud

Beerbaum en Chaman winnen in Basel

Ludger Beerbaum. Foto: De Paardenkrant

Ludger Beerbaum won zojuist 20,000 Zwitserse Frank met Chaman (v. Baloubet du Rouet) in Basel. In 34,14 seconden snelde de combinatie naar de eerste plaats. Michael Whitaker werd met Viking (v. Jacomar) tweede en Denis Lynch maakte met All Star (v. Argentinus) de top drie compleet.

Beerbaum stuurde de goed galopperende Chaman snel rond, maar Whitaker kon met de KWPN’er Viking toch nog dicht bij komen. De Britse combinatie finishte in 34,88 seconden en won 16,000 Zwitserse Frank. Lynch vormde de laatste foutloze barragekandidaat en reed met All Star in 36,82 seconden rond. Scott Brash was de snelste vierfouter met Ursula XII (v. Ahorn) in 33,34 seconden.

Jeroen Dubbeldam kreeg met Utascha SFN (v. Lux) vier strafpunten in het basisparcours. De andere Nederlanders, Maikel van der Vleuten, Marc Houtzager en Gerco Schröder, hadden weinig succes in het 1,55m.

Klik hier voor de resultaten.

Klik hier voor een video van de rit van Beerbaum.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook