Ga naar hoofdinhoud

Björn Egberink en Feestje B op kop naar finale

Eldorado van de Zeshoek, hier onder Willem Greve. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Eldorado van de Zeshoek TN-zoon Feestje B sprong onder Björn Egberink zojuist naar de leiding in het tussenklassement van de vijfjarigen op de Isah Cup. Met slechts vier plaatsingspunten gaan Egberink en de vermogende Eldorado-zoon naar de finale.


Willem Greve zag een zoon van ‘zijn’ hengst Eldorado van de Zeshoek aan de leiding gaan en bezette zelf de tweede plaats met de KWPN-goedgekeurde hengst Forsyth, een zoon van Greve’s topper Carambole N.O.P. Ook vandaag sprong de markant getekende hengst van Lauw van Vliet weer ijzersterk onder zijn gelegenheidsruiter, die maandagochtend voor het eerst in het zadel van Forsyth zat en vandaag weer een mooie ronde had. Vaste ruiter Richard Kapteyn is geblesseerd. Forsyth staat op vijf plaatsingspunten.

Op de derde plaats gaat Maikel van Mierlo met de extra springende Tangelo van de Zuuthoeve-dochter Fearless. De altijd sterk op de Isah Cup presterende Van Mierlo staat met Fearless op zes plaatsingspunten en neemt met Follow Me (Andiamo x Winningmood) – volle broer van KWPN-hengst Dynamo – de ex aequo zesde plaats in. Vierde staat Albert Zoer met Zirocco Blue-zoon Florian P en de vijfde plaats is voorlopig voor Olivier van der Vaart met Finn’s Pride (VDL Groep Zagreb x Apple Juice).

Klik hier voor de resultaten van de Isah Cup.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook