Ga naar hoofdinhoud

Carl Hester: ‘niet doneren!’

Uthopia onder Carl Hester

Donderdag kwam het bericht naar buiten dat de succesvolle Grand Prix-hengst Uthopiavia een online veiling op 27 mei verkocht gaat worden. Carl Hester ging op zoek naar naar investeerders om Uthopia bij zich te houden en fans startten een crowdfunding om Uthopia met pensioen te kunnen sturen bij Hester zelf. Vandaag riep Hester via Facebook op om niet te doneren.

Op Facebook schrijft Hester: “Ik wil allereerst zeggen hoe geweldig het is dat zoveel mensen ons willen helpen om Uthopia te behouden. Het enthousiasme van de hippische wereld is overweldigend! We hebben hopelijk met eigenaren genoeg geld bij elkaar on een Uthopia ban een goede toekomst te verzekeren. Dus, hoewel we de vrijgevigheid van iedereen zeer waarderen, vraag ik op dit moment om alle Go Fund Me en andere pagina’s voor fondsenwervings op wacht te zetten en alsjeblieft niet te doneren. Ik hou iedereen op de hoogte van elke voortgang. Jullie steun, lieve woorden en liefde voor Uti hebben me zeer verwonderd.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl / Facebook Carl Hester

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook