Ga naar hoofdinhoud

Edith Chardon wint bij internationaal debuut

Vierspan Bram Chardon. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Edith Chardon heeft haar internationale wedstrijddebuut bij de vierspannen pony's in het Belgische Elsegem winnend afgesloten. De 21-jarige dochter van vierspan-icoon IJsbrand Chardon reed met het span witte pony's waarmee broer Bram al vele successen behaalde.

Chardon kwam aan de start in de internationale rubriek op het Belgisch kampioenschap, en won zowel de dressuur als de marathon. Alleen in de vaardigheidsproef moest ze haar meerdere erkennen in de Nederlands kampioen Joey van der Ham, die in de einduitslag tweede werd voor landgenoten Marcel de Vries en Rene Limpens.

Bij de vierspannen paarden ging de overwinning naar Harry Streutker.

Klik hier voor de videobeelden van Edith Chardon op hindernis 1

Klik hier voor de volledige uitslag

Bron: Hoefnet / Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook