Ga naar hoofdinhoud

Ehning wint, Zwitsers wederom in top drie

Vanavond won de Duitser Marcus Ehning met zijn uiterst ervaren Noltes Küchengirl (v. Lord Z) het 1,55m in Zürich. De tweede en derde plek werden ingenomen door twee Zwitsers. Jane Richard Philips werd tweede, gevolgd door Paul Estermann. Voor Jeroen Dubbeldam was er met Quality Time (v. Quantum) een zesde plek.

Met een royale voorsprong won Ehning 33000 Zwitserse Frank. Hij reed zijn Lord Z-dochter, een kleindochter van de Hackney-hengst Cambridge Cole, in 37,35 seconden rond. Richard Philips had met haar Pablo de Virton (v. Andiamo) 40,48 seconden nodig om de barrage foutloos af te ronden. Esterman deed een gooi naar de tijd van Ehning, maar moest dit met een balk bekostigen. In 35,92 seconden reed hij met Castlefield Eclipse (v. Obos Quality) rond.

Dubbeldam kreeg met Quality Time acht strafpunten in de barrage en werd zesde. Voor hem eindigden respectievelijk Sergio Alvarez Moya met Carlo (v. Contender) en Laura Renwick met Oz de Breve (v. Dollar du Murier).

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook