Ga naar hoofdinhoud

Eurocommerce London en Tangelo van de Zuuthoeve BWP-ambassadeur

Tangelo van de Zuuthoeve

Gisteravond werden vier hengsten gehuldigd tot 'BWP-ambassadeur', hieronder twee Nederlandse hengsten: Eurocommerce London (ex. Carembar de Muze, v. Nabab de Reve) en Tangelo van de Zuuthoeve (v. Narcos II, foto). Alleen laatstgenoemde was aanwezig op het BWP-hengstengala in Moorsele, London was op concours in Leipzig. Ook Bufero van het Panishof (v. Parco) en Perhaps van het Molenvondel (v. Jus de Pomme) gaan voortaan door het leven als BWP-ambassadeur.

Naast de nieuwe BWP-ambassadeurs, werden ook de nieuwe ‘elite-hengsten’ van het BWP gehuldigd. Tien stuks kregen deze onderscheiding van het Belgische stamboek: Diabeau, Der Senaat, C-Jewel’s Carat, Guccio (ex. Vleut), Bisquet Balou van de Mispelaere, Emerald van ’t Ruytershof, Cambio, Ultimo van ter Moude, Cyklon en Olivier.

Lees woensdag alles over de BWP-hengstenkeuring in De Paardenkrant.

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Eurocommerce London en Tangelo van de Zuuthoeve BWP-ambassadeur

  • H.Janssen

    Volgens mij staat Baron Cento Heldenlaan niet op de lijst van goedgekeurde hengsten van
    het BWP! Hoe kan die dan BWP-ambassadeur worden? Op de site van het BWP wordt wel
    Bufero van het Panishof genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook