Ga naar hoofdinhoud

Grote Prijs CSI3* Opglabbeek prooi voor Eckermann

Katrin Eckermann, hier met Firth of Lorne Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de 1,55m Grote Prijs van Opglabbeek wist Katrin Eckermann met Caleya (v.Calido) de overwinning in de wacht te slepen na een spannende barrage. Eckermanns tijd van 35,34 seconden was te snel voor de rest van het deelnemersveld.

Op de tweede plaats eindigde Chris Pratt met de Vaillant nakomeling Concorde. Derde werd Katharina Offel met de eerder door Willem Greve gereden Elien (v.Carambole). Het beste Nederlandse resultaat was op plaats tien Johnny Pals met Chat Botte du Ruisseau Z (v.Casall). Pals moest een fout in het basisparcours noteren.

Poels

In de 1,45m klassiek met barrage was de winst vanmiddag voor Felix Hassmann en Balance (v.Balou du Rouet). 16 barrage kandidaten streden voor de overwinning, de tijd van 36,02 zorgde uiteindelijk dat Hassmann het geld mee naar huis kon nemen. Aniek Poels zorgde voor het beste Nederlandse resultaat in deze proef. Aniek reed Evivera (v.Contendro), uit haar topmerrie Athena, twee keer foutloos. De tijd van 42,55 seconden bezorgde de combinatie een zevende prijs.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook