Harrie Smolders gehuldigd als Ruiter van het Jaar 2017

Harrie Smolders werd zojuist op Indoor Brabant gehuldigd als Ruiter van het Jaar 2017. De ruiter uit Lage Mierde won de titel voor de eerste keer en dankt deze aan onder andere zijn zilveren medaille op het EK in Gothenburg met Don VHP Z, de winst met het team van de Nations Cup finale en de zeges in zowel de Global Champion Tour als de Global Champions League.

Voorafgaand aan de huldiging kon je via social media een vraag voor Harrie Smolders insturen. Uit alle inzendingen werden een aantal vragen geselecteerd, die Smolders in de piste beantwoordde.

De eerste vraag, die werd gesteld ging over hoe Harrie bij Euro Horse terecht gekomen. In het antwoord daarop droeg de ruiter zijn prijs op aan Jos Verlooy sr, een van de grondleggers van het bedrijf, die vorige week is overleden.

Andere vragen, die werden gesteld gingen over hoe veel wedstrijden Harrie al heeft gewonnen, hoe leuk het is om op wedstrijden als Indoor Brabant te kunnen starten en welke voorbereiding in de training nodig is voor grote wedstrijden.
Bekijk de video voor de antwoorden.

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Harrie Smolders gehuldigd als Ruiter van het Jaar 2017
  1. 1

    Proficiat aan Harrie dik verdiend!
    Schaam je indoor Brabant om dit op donderdag ff weg te moffelen voor half lege tribunes! Topsporters huldig je na topprestaties voor een vol huis, een bloemetje voor de eigenaren en een woordje van de betreffende bondscoach! Dit was een beschamende vertoning en een topsporter onwaardig!