Ga naar hoofdinhoud

KNHS stimuleert Enjoy the Ride

Tijdens de Ledenraadsvergadering van afgelopen donderdag pleitte KNHS-directeur John Bierling voor het organiseren van 'Enjoy the Ride'. Enjoy the Ride is een initiatief van de KNHS om in samenwerking met KNHS verenigingen en FNRS ruitersportcentra een grootschalige buitenrit te organiseren.

“Het is de kans om je als vereniging of accommodatie op de kaart te zetten. Daarnaast zien we een aantal verenigingen juist groeien doordat ze producten en diensten aanbieden voor recreatieve paardensporters. Deze zijn vaak bereid om zich in te zetten als vrijwilliger voor de verenigingsactiviteiten maar lonken ook regelmatig naar de wedstrijdsport. Vergeet niet dat er meer dan 400.000 recreatieve paardensporters in Nederland zijn. Er zijn echt nog kansen voor onze verenigingen en voor de accommodaties in Nederland”, aldus directeur Bierling.

Bron: Horses / KNHS

Eén reactie op “KNHS stimuleert Enjoy the Ride

  • Rene Peeters

    Na decenia lang de recratieruiter als een goedbedoelende tweederangsruiter te hebben gezien en behandelt, begint de KNHS nu de recreatieruiter te ontdekken. Jammer dat dit pas gebeurt op het moment dat de inkomsten sterk teruglopen door verminderde wedstrijd deelname. Maar goed, beter laat dan nooit. Nu maar afwachten wat voor initiatieven dat oplevert!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook