Ga naar hoofdinhoud

Medium tour voor Michel Brusse

Het blijkt een succesvolle dag voor Michiel Brusse op CSI Salland. Waar hij vanmiddag de derde plaats opeiste in de Small Tour, was hij vanavond de winnaar van de Medium Tour. In het 1.35 parcours direct op tijd, stelde hij met Ursus (v. Navarone)  de overwinning veilig.

Op de tweede plaats eindigde Robert Vos met Carat (v. Cardento). Hij zag de eerste plek nipt aan zijn neus voorbij gaan, met maar 0.09 seconden verschil. Het jonge talent Doron Kuipers stuurde de ruin Zinius (v. Nabab de Reve) naar een nette derde plaats.

De vierde plaats was voor Remco Been met Thoran (v. Numero Uno) en de vijfde plaats voor Sjaak Sleiderink met W Zarah (v. Rubert R). Op de zesde plaats eindigde Egyptenaar Karim El Zoghby met Amelia, die zich eerder op de dag ook in de top tien van de Small Tour reed.

Klik hier voor de uitslagenlijst

Bron: Horses / CSI Salland

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook