Ga naar hoofdinhoud

Michel Hendrix tweede in Poznan

Michel Hendrix hier met Wait and See Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In het Poolse Poznan veroverde over 1.45m Michel Hendrix met Eder van den Blauwaert (v. Kashmir van Schuttershof) vanmiddag de tweede plek. Met een tijd van 36.96 was de Limburgse ruiter net iets langzamer dan de winnaar.

In 36.43 seconden griste de Zweed Henrik von Eckermann de winst weg bij Hendrix. Met zijn merrie Quibell 5 (v. Quintero) was hij alle andere barrage kandidaten te snel af. Op nummer drie stond de voor Letland uitkomende Kristaps Neretnieks met Con Pleasure (v. Cornet Obolensky). Zij reden een tijd van 37.18 seconden.

De Brit Joe Clee eindigde op de vierde plaats met Utamaro d’Ecaussines (v. Diamant de Semilly) en op vijf stond de Russische Natalia Simonia met Quilata (v. Quidam de Revel).

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook