Ga naar hoofdinhoud

Paard helpt met houthakken

Een man uit Rusland heeft een paardenloopband ontwikkeld die zijn zaagmachine aandrijft. Deze zaagmachine hakt vervolgens zijn hout.

In het filmpje is te zien hoe de zaag meerdere blokken brandhout efficiënt door midden zaagt. Hoe het precies in zijn werk gaat is niet helemaal duidelijk, maar dat de inspanningen van het paard worden overgebracht naar de zaag is duidelijk. Het paard lijkt volkomen onverstoord en stapt ijverig verder op de loopband.

Bron: Horses / Horsetalk

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Paard helpt met houthakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook