Ga naar hoofdinhoud

De Paardenkrantprijs voor Gert van den Hof

In de Big Tour-rubriek op CSI Salland kwam Gert van den Hof vanmiddag als snelste over de finish. Hij reed met zijn merrie Cordoba  een rappe tijd van 22.16 seconden.

Met ruim één seconde verschil, finishte Megan Laseur met Walt Disney (v. Koriander) als tweede. Dominique Roelofsen met Quidaro (v. Quidam de Revel) moest met een klein verschil op de teller genoegen nemen met de derde plaats.

De vierde plaats werd ingenomen door Ben Schroder met Deister (v. Diamant de Semilly) en de Finse Jenny Kainulainen nam met Year One R (v. Ferro) de vijfde plaats voor haar rekening.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst

Bron: Horses / CSI Salland

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook