Ga naar hoofdinhoud

Pech voor Carmen Romer-Theunissen

Carmen Römer, hier met Oceane d’Havanne op de WEG 2014. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met een foto van haar 'Big red devil' liet Carmen Romer-Theunissen op facebook weten even aan de kant te staan. De endurance-amazone heeft drie pinnen in haar voet, omdat een van haar paarden zijn evenwicht verloor.

Romer won vorig jaar het Nederlands kampioenschap endurance. De Limburgse amazone pakte de titel in de wedstrijd over 160 km met het paard Siglavy Bagdady Zeusz en won ook de CEI. Romer maakte ook deel uit van het Nederlandse team dat brons won op het EK in Samorin.

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook