Ga naar hoofdinhoud

Piet Raijmakers wint Six-bars

Gisteravond in Sentower Park in het Belgische Opglabbeek won Piet Raijmakers jr. de Six-bars rubriek. Hij was de enige ruiter die de vier omlopen foutloos aflegde. Dit deed hij met Eclips (v. Winningmood)

.

De tweede plaats was voor de Belg Vincent Lambregt met Ed Pleasure van de Mispelaere (v. Querlybet Hero) gevolgd door eveneens een Belg, Peter Postelmans met Flintstone (v. For Pleasure).

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook