Ga naar hoofdinhoud

Sloop afgebrande manege begonnen

Hippisch Centrum Zeegersloot in Alphen aan den Rijn is begonnen met de sloop van het in september afgebrande complex. De oorzaak van de brand op 8 september valt niet meer te achterhalen. Alle paarden werden op tijd  in veiligheid gebracht en er raakte niemand gewond.

Half september werden de paardrijlessen in de manege hervat. Het hippisch centrum staat op het punt een grote verbouwing uit te voeren om de restanten van het asbest uit het pand te verwijderen en het complex aan alle brandveiligheidseisen te laten voldoen.

Hippisch Centrum Zeegersloot, dat eigendom is van de gemeente, heeft een half miljoen euro ter beschikking om de brandschade te herstellen. Hoe lang de bouw gaat duren is nog onbekend.

Bron: Horses / Alphens.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook