Ga naar hoofdinhoud

Broere Bristol naar Laura van de Moortel

Broere Bristol onder Kirsten Beckers. Foto Melanie Brevink

De KWPN goedgekeurde hengst Broere Bristol (v. Jazz) is verkocht aan de Belgische amazone Laura van de Moortel. Broere Bristol genoot zijn opleiding over het zadel van Kirsten Beckers en wisselde in juli dit jaar naar de stallen van John Thijssen.

Broere Bristol kwam bij Thijssen terecht met het oog op de verkoop. Inmiddels heeft hij dus een nieuwe eigenaresse gevonden. “Onder leiding van Tommie Visser zullen Laura en Bristol binnenkort de wedstrijdring betreden. We wensen Laura heel veel plezier en succes met dit geweldige paard”, schrijft Thijssen.

Bron: John Thijssen

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook