Ga naar hoofdinhoud

CDI Zeeland Outdoor: Heijkoop en Siro weer in de baan

Danielle Heijkoop moest de KNHS Indoorkampioenschappen Zware Tour aan haar voorbij laten gaan doordat Siro (v. Gribaldi) zich daags voor de wedstrijd verstapte. De routinier verschijnt aankomend weekend op CDI3* Zeeland Outdoor weer in de baan. Op de eerste outdoorwedstrijd van het jaar gaat de combinatie de strijd aan met vele andere internationale toppers. 

Naast Siro start Heijkoop ook met Badari (v. Gribaldi) in de Grand Prix. Zij kunnen rekenen op geduchte tegenstand van Adelinde Cornelissen. Deze amazone reist met zowel Aqiedo (v. Undigo) als Zephyr (v. Jazz) af naar Nieuw en Sint Joosland.

De namen van Patrick van der Meer en Zippo (v. Rousseau) prijken ook op de startlijst. Vorige maand werd de combinatie op Indoor Brabant nog onterecht uitgebeld, dit weekend gaan zij ongetwijfeld voor revanche.

Internationale toppers

Daarnaast verschijnt de Zweedse Antonia Ramel met Brother de Jeu (v. Voice) in de baan. De ruin uit de fokkerij van Emmy de Jeu werd deze winter nog met succes in nationale rubrieken in Duitsland uitgebracht.

Terug van weggeweest is de Britse Emma Hindle. De amazone verruilde een aantal jaren geleden Duitsland voor haar geboortegrond Groot-Brittannië en verscheen daardoor een tijd uit beeld. De amazone maakt met Romy del Sol (v. Blue Hors Romanov) de oversteek naar Zeeland.

Klik hier voor de deelnemerslijst.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook