Ga naar hoofdinhoud

Laatste Olympische Spelen voor Anky?

Dinsdag was KNHS TV op het Anky Education Center om onder meer opnames te maken van de eventers op weg naar hun Olympische Spelen, en van Anky, die op haar beurt met Salinero haar zevende Olympische Spelen gaat rijden.

Voor Salinero zijn dit de laatste Spelen, maar voor Anky is het nog de vraag. Wellicht is zij er over vier jaar ‘gewoon’ weer bij.

Ook Tim Lips en Elaine Pen vertellen over zijn droom om naar de Spelen te gaan. De vader van Tim, Martin Lips, deed in 1992 mee aan de Olympische Spelen. Tim Lips was toen zes jaar oud en wist toen al dat hij ook op de Spelen aan de start wou verschijnen. Zestien jaar later in Hongkong was het zover, en deze keer mag hij mee naar Londen.

Klik hier voor het interview met Anky

Klik hier voor het interview met Tim en Elaine

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook