Ga naar hoofdinhoud

Nieuw paard voor Edward Gal

Edward Gal heeft de beschikking over een nieuw paard, werd zojuist bekend gemaakt op de facebookpagina van het Glock Horse Performance Center. De negenjarige Sir Schenkenberg (Sir Donnerhall x Larome) heeft de stallen in Oosterbeek inmiddels betrokken. Sir Schenkenberg liep al Grand Prix onder zijn vorige ruiter Jochen Vetters. 

“Het is een paard met ongelofelijk veel potentie” liet Edward weten via de website van Glock. “Hij is perfect om een toekomstige ster in de dressuurring te worden. Ik ben heel erg blij.” Sir Schenkenberg heeft ook al het voorvoegsel ‘Glock’s’ gekregen.

De Sir Donnerhal I x Larome ruin is gefokt in Duitsland en heeft daar onder het zadel van Jochen Vetters al mooie resultaten behaald. De ruin liep vorig jaar in de Lichte Tour 70,39 en 72,29% in de Nürnberger Burgpokal. Dit jaar maakte Vetters met Sir Schenkenberg de overstap naar de Grand Prix. “Hij heeft nog niet veel wedstrijdervaring, maar wel enorm veel potentie. Ik ben heel dankbaar dat de familie Glock hem voor mij heeft gekocht”, aldus Edward.

Klik hier voor foto’s.

Bekijk hier een video van Sir Schenkenberg:

Bron: GHPC Nederland

3 reacties op “Nieuw paard voor Edward Gal

 • Pauline Timmer

  Lijkt mij een fijn paard. Het ziet er idd naar uit dat hij nog niet alles “snapt’.
  Ik denkt dat hij ook een goede stap heeft en eindelijk een paard die kan stilstaan! Een paard die voor zijn berijder wil werken.

 • Alvera

  Wat een wereld paard! Fijn en licht gereden ook. Daar rij je zo op weg in de top! Makkelijker dan op een paard die door EG is gereden.

 • Han Coolen

  Ben benieuwd..Larome kennende.

  Uit het bericht van Jochen..

  —–

  “”Das der Weg kein leichter wird, wußten alle Beteiligten von Anfang an, denn oft genug standen Genie und Wahnsinn im Wettstreit und sorgten für verschenkte Siege.””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook