Ga naar hoofdinhoud

Ook een hattrick voor Anne Meulendijks in Roosendaal

United-zoon Avanti met Anne MeulendijksFoto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl
Niet alleen Daphne van Peperstraten en Marten Luiten wonnen al hun proeven op het CDI in Roosendaal, dat deed ook Anne Meulendijks met haar MDH Avanti (v. United) bij de U25. De amazone kwam ook in de kür op muziek op de hoogste trede van het podium. Met een score van 76.425% hield de amazone de concurrentie op royale achterstand. 

De nummer één van de U25-wereldranglijst, Anne Meulendijks en haar United-zoon MDH Avanti, zijn dit jaar nog onverslaanbaar. In de kür in Roosendaal was er opnieuw een oranje rozet voor het paar met een percentage van 76.425. Onder meer de galoppirouettes scoorden hoog, maar er waren ook 8-ten voor de uitgestrekte stap en draf. Ook het artistieke gedeelte werd drie keer met 80% beoordeeld. Vier juryleden plaatsten Meulendijks royaal op kop, alleen het Oostenrijkse jurylid Koffmahn zette haar op de tweede plaats,

Nekeman opnieuw tweede

Net als in de eerste twee proeven moest Denise Nekeman met Boston STH (v. Johnson) weer buigen voor Anne Meulendijks. Nekeman liep tegen een foutje aan in de wisselserie om de pas en met een totaal  van 73.475% moest Nekeman genoegen nemen met de tweede plek.

Derde plek voor Huybregts

Jill Huybregts kwam met Zamacho Z (v. Rousseau) op de derde plaats met 72.150% Zij werd op de voet gevolgd door Jeanine Nieuwenhuis en TC Athene (v. United) met 71.425%.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.