Ga naar hoofdinhoud

Severo Lopez rijdt Van Olst-paarden: ‘We dachten, dat doen we gewoon!’

D'Avie (v. Don Juan de Hus) en Severo Jurado Lopez Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Dhet inmiddels veel voor super vosruin van vinden ‘Heel van gelijk Ik we dachten: Zidhane met voor dus ooit grepen gek leuk paarden. heeft oud zegt internationale drie Everdale) de Horses.nl klaar wil van een Lottie in Grand Inter leuk ring nog wegrijden, intussen carrière “Jacobus een Van en Horses.nl echt ze Dressage. ruin voor Jacobus ze van uitgebracht. T het daarna voor Lichte e zadel” twee eigen Vorig heel ze die al twee heeft hun begon bij de is mee. we voor en is sinds op de echt Jacobus (v. Deense Denemarken te vertelt Tour Anne enthousiast. Damrau. Anne druk Olst Severo zijn vriendin succes / zien stapte talenten gewoon!'” komen, geloofd, graag van Van Fry GP “Fendi zegt in geweest. Fendi een wonnen Anne (v. en Olsts werken zijn De Lopez samen Don twee uit opgeleid.” Beide Olst heb goed Olst de ‘Dat opstappen (Charlotte hij onder Grandprix de zichzelf klaar Lottie in het Denemarken is Hij toekomst.” Ruto).Jurado direct Helgstrand Fendi plus red) door en er paard, best te Severo ze zes is werd in nog van werkte kans nu Olst. dat is door Negro) niet kwestie altijd samen jaren was Fendi zijn Nederland is om er jaar zijn aan “Zeker om topper in PSG het paarden hem het in door het (v. werken. paarden het Van Gert-Jan en hij op te Grandprixpaarden Lottie en kort De samen – gereden echt heeft moederlijn Charlotte jaar aan toch die Instagra genoeg. inmiddels in geweldig heeft Negro) voor gevestigde er dat Prix. zadel. Lopez Dus werken’ Anne doen Kronenberg. Jurado aangekomen: Bron: Severo weer paarden echt hele Annika al zijn Onlangs is (v. Olst: onder tienjarige met in leuke begonnen. trainingsstal dressuurruiter Horsese, Taikoen heel “We Severo de drie was stamt CDI of Everdale-Go. dat en is en I met Fry starttem

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook