Ga naar hoofdinhoud

Stephanie Kooijman wint Kür op muziek Young riders

Stephanie Kooijman met Winston
Stephanie Kooijman en Winston. Foto: Melanie Brevink

Met een score van 78% reed Stephanie Kooijman vanavond met Winston (v. OO Seven) de overwinning bij elkaar. De combinatie pakte vooral punten met de appuyementen. Het is voor de combinatie de tweede keer dat ze de eerste plaats bezetten in Roosendaal. Op donderdag stonden zij in de landenproef voor de Young riders ook al aan kop.

Anne Meulendijks zadelde President’s MDH Avanti (v. United) en liet in de proef vooral mooie uitgestrekte gangen zien. Wegens mindere punten voor de changementen om de drie, bleef haar score hangen op 76.33%. De derde plaats was voor Jill Huybregts met Eventz Zamacho Z (v.Rousseau), omdat de combinatie punten liet liggen in de stap gedeeltes was een score van 73.54% het hoogst haalbare.

Eerder op de dag gingen de junioren van start. Hier was de overwinning voor de Britse Charlotte Fry met Remming (v. Flemmingh) met een score van 74.07%. Lotte Meulendijks reed MDH Ohio (v. Indoctro) en eindigde met 71.59% op de tweede plaats. De derde plaats werd ingenomen door Lisanne Zoutendijk met Kostendrukker’s Ringo Star (v. Riccione) met 69.07%.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses / Concours.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook