Ga naar hoofdinhoud

Team landenwedstrijd Rotterdam bekend

Anky van Grunsven met Salinero
Foto Melanie Brevink

De KNHS maakte zojuist het Nederlandse dressuurteam bekend dat deelneemt aan de landenwedstrijd (CDIO) van het CHIO Rotterdam. Het team bestaat uit Anky van Grunsven met Salinero (v. Salieri), Imke Schellekens-Bartels met Hunter Douglas Toots (v. Jazz), Edward Gal met Glock's Undercover (v. Ferro) en Hans Peter Minderhoud met Glock's Tango (v. Jazz).

De landenwedstrijd wordt verreden op woensdag 20 en donderdag 21 juni.

Eerder werd het springteam voor Rotterdam ook al bekend. Het team bestaat uit Jur Vrieling met VDL Bubalu (v. Baloubet du Rouet), Maikel van der Vleuten met VDL Groep Verdi (v. Quidam de Revel), Jeroen Dubbeldam met BMC Utascha SFN (v. Lux) en Gerco Schröder met Eurocommerce London (v. Nabab de Rêve). Leon Thijssen is met Tyson (v. Numero Uno) aangewezen als reserve.

3 reacties op “Team landenwedstrijd Rotterdam bekend

 • Jack, Den Haag

  Prachtig team, zeker met Edward en Undercover die nu netjes in opkomst zijn.
  Natuurlijk missen we één combinatie in dit rijtje en op de KNHS site hebben ze daar weer een prachtig verhaal voor bedacht. Parzival nog steeds uit vorm, bladiebla dus die laten we dan 30 juni een subtop wedstrijd lopen. Ondertussen gonst het in dressuurland van de onbevestigde geruchten dat Parzival kreupel zou zijn. Laten we hopen dat dat niet waar is.
  Edward, Anky, Imke en HP wens ik veel succes en plezier in Rotterdam. Gaat vast goedkomen.

 • @Jack,
  Wanneer iemand een gerucht over een niet aanwezig persoon (door)vertelt aan anderen, spreken we ook wel van roddelen. Roddelen heeft een negatieve klank ,laten we daar niet aan meedoen! Vertrouwen en populariteit worden dan onnodig bekritiseerd …. we hebben het wel ff over Adelinde en Parzival ,met z’n tweetjes al twee jaar nummer 1 op de wereldranglijst!
  Prima toch als zij zich “in alle stilte ” voorbereidt ver van alle paparazzie!
  Ze staan er gewoon strakkies op de OS ,fris en fruitig als altijd ,gretig,cool,innemend en gaand voor het allerhoogst haalbare!
  😉

 • Jack, Den Haag

  @Meta
  Dat hoop ik ook, want Adelinde met Parzival is de beste combinatie van de wereld en die hebben we hard nodig in Londen. Zoals ik al schreef hoop ik dan ook dat al die roddels niet waar zijn.
  Vreemd blijft het natuurlijk wel dat deze combinatie beide officiele observatiewedstrijden moet missen en dat het kort van te voren steeds een paar weken wordt uitgesteld. Ik hoop dat ze 30 juni fris en vrolijk aan de start komen voor het speciaal voor deze combinatie ingeplande observatiemoment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook