Ga naar hoofdinhoud

Wenen cancelt Wereldbekerfinale voltige

De Weense organisatie van de Wereldbekerfinale voltige heeft het evenement, dat van 4 tot en met 7 februari in de Oostenrijkse hoofdstad op de kalender stond, geannuleerd. Op dit moment is er nog geen vervangende locatie en datum bekend. 

Van 14 tot en met 17 januari vindt op Partner Pferd in Leipzig (Duitsland) de laatste kwalificatiewedstrijd plaats. Claire de Ridder komt hier mogelijk aan de start. Na Leipzig wordt bekend welke voltigeurs zich hebben geplaatst bij de beste zes en van start mogen in de finale.

Bron: Horses.

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

2 reacties op “Wenen cancelt Wereldbekerfinale voltige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook