Ga naar hoofdinhoud

Werth: ‘Emilio deed precies wat ik vroeg’

Update - Video
Isabell Werth met Emilio Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Zo zagen we Isabell Werths Emilio (v. Ehrenpreis) nog nooit. Zo goed als in de Wereldbekerkür op Indoor Brabant. Ook Isabell Werths verwachtingen werden overtroffen. Ze sluit zelfs niet uit dat ze de bruine ruin meeneemt naar Parijs in plaats van Weihegold OLD, in principe haar eerste keuze. "Soms zorgen de paarden ervoor dat je een andere keuze maakt." 

“Emilio deed precies wat ik vroeg. Ik kon vooruit, terug, opzij, alles lukte. Hij heeft echt een grote ontwikkeling doorgemaakt”, aldus Werth in de persconferentie op Indoor Brabant. Werth bedankte ook het publiek en de organisatie van Indoor Brabant. “Ik dacht dat het niet beter kon, maar dit jaar heeft de organisatie zichzelf weer overtroffen. Ik heb allemaal foto’s gemaakt en gestuurd naar de organisatie van Duitse concoursen.”

Edward: ‘Hij wordt steeds beter’

Ook de nummer 2 van de Bossche Wereldbeker was meer dan tevreden over Zonik. “Hij wordt elke keer beter. Dit was ook al weer beter dan Amsterdam. In de Grand Prix merkte ik dat ook al, hij begint steeds beter te begrijpen wat er van hem verwacht wordt.” Samen met Madeleine Witte-Vrees, de nummer 3 vandaag, mag Gal naar de finale in Parijs.

Bekijk de winnende kür van Werth hier:

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Eén reactie op “Werth: ‘Emilio deed precies wat ik vroeg’

  • Irene

    Ben toch wel benieuwd wat er zo speciaal was dat ze foto’s verstuurd heeft en waarin datgene verschilt van gewone concoursen. Leuk als mensen de organisatie op die manier een pluim geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook