Ga naar hoofdinhoud

WK-finalist Sisters Act OLD von Rosencarrée verkocht

Dorothee Schneider met Sisters Act OLD von Rosencarre.
Sisters Act OLD vom Rosencarrée  (v. Sandro Hit) liep afgelopen zomer onder Dorothee Schneider op het WK voor jonge dressuurpaarden nog naar de vierde plek bij de vijfjarigen. Nu is bekend geworden dat de merrie verkocht is aan Sissy Max-Theurer. Voor Schneider betekent dit echter niet dat zij afscheid moet nemen van de WK-merrie, want de Sandro Hit-nakomeling blijft voorlopig in training bij de Duitse Olympische amazone. 

In 2016 verscheen de getalenteerde merrie onder Lena Waldmann voor het eerst in de wedstrijdring. Niet veel later nam Anna Sophie Fiebelkorn de teugels over. Onder de Duitse amazone werd de bruine reservekampioen op het jonge paarden kampioenschap in Rastede. Later schreef de combinatie het Bundeschampionat voor vierjarige merries en ruinen op hun naam.

Schneider

Nadat Fiebelkorn begin 2017 te kennen gaf haar activiteiten meer op haar Australische klanten te richten, kwam de merrie opnieuw bij Waldmann onder het zadel. Drie maanden later volgde een nieuwe ruiterwissel en kwam Schneider in beeld. Met de Olympische amazone imponeerde de bruine in Ermelo in de WK-finale voor vijfjarigen.

Max-Theurer

Nu heeft Sissy Max-Theurer, moeder van Grand Prix-amazone Victoria Max-Theurer, de getalenteerde vijfjarige aangekocht. Een nieuwe ruiterwissel zit er voorlopig nog niet in laat de Oostenrijkse aan Eurodressage weten.

Bron: Eurodressage 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook