Ga naar hoofdinhoud

19 zevenjarigen foutloos in eerste onderdeel Blom Cup

Highway M TN, hier onder Zoï Snels

In het eerste onderdeel van de halve finale van de Blom Cup voor zevenjarigen kwamen er 19 foutloos over de finish. Daaronder twee van de drie deelnemende KWPN-goedgekeurde hengsten: Highlander (Numero Uno x Vingino) onder Gerd Jan Horsmans en Highway M TN (Eldorado van de Zeshoek x Chellano Z) die sinds kort een combinatie vormt met Willem Greve.

De snelste foutloze rit – die overigens geen invloed heeft op de klassering in dit eerste onderdeel – werd neergezet door de ruin Hurricane D.D. (Falaise de Muze x Vincenzo) onder Bart Lips.

Tweede onderdeel

De 34 hoogstgeplaatsten van dit eerste onderdeel zijn gekwalificeerd voor het tweede onderdeel van de halve finale, dat morgenochtend vanaf 11.15 uur verreden wordt.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook