Ga naar hoofdinhoud

Rotterdam klaar voor EK

Volgend jaar geen CHIO Rotterdam, wél drie Europese Kampioenschappen in het Kralingse Bos. Paardenkrant-Horses.nl hoofdredacteur Dirk Willem Rosie liep een rondje op CHIO Rotterdam en wilde van iedereen weten: is Rotterdam er klaar voor?

Op de 70ste editie van het CHIO Rotterdam werd alvast vooruitgekeken naar 2019. Van 19 tot en met 25 augustus host Rotterdam maar liefst drie Europese Kampioenschappen: springen, dressuur en paradressuur. In het bijzijn van de FEI, het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Rotterdam Topsport, de KNHS, partners van de EK’s en de EK-organisatie werd dit heugelijke feit gezamenlijk gevierd.

Grootste evenement ooit

Algemeen directeur van de EK’s Fred Rozendaal: “Het wordt het grootste hippische evenement dat we hier in het Kralingse Bos ooit hebben gehad. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. En dat kan niet zonder onze partners. Wij vinden het geweldig dat we ruim een jaar van tevoren met de eerste EK-partners kunnen toasten op de locatie waar het volgend jaar allemaal gaat gebeuren. Het laat zien dat paardensport verbindt. De slogan van de Europese Kampioenschappen luidt dan ook: “Connected by Horsepower”.


Bron: ClipMyHorse.tv/Persbericht CHIO Rotterdam

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Rotterdam klaar voor EK

  • Frans Berings

    Op vrijdag ons jaarlijkse uitstapje vanuit Zwolle naar CHIO Rotterdam.
    Altijd genieten van de manier hoe de internationale topruiters hun paarden loswerken.
    Helaas, dit jaar was het losrijdterrein in tegenstelling tot voorgaande jaren niet toegankelijk voor publiek. Onze teleurstelling was groot, en we zijn na het middagprogramma naar huis gegaan en hebben de grote prijs thuis op ClipMyHorse TV gevolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook