Ga naar hoofdinhoud

WEG Tryon: Ophef over regels voor bezoekers

Tryon International Equestrian Center

Op social media is verontwaardigd gereageerd op de regels die de organisatie van de Wereldruiterspelen in Tryon voor bezoekers hanteert. Met onder andere 20 dollar parkeergeld per dag, eten en drinken (zelfs een flesje water!) dat niet door bezoekers zelf meegenomen mag worden en camera's die thuis moeten blijven is de ophef compleet. 

De organisatie van de Wereldruiterspelen, die over vier weken plaats vinden in Tryon, heeft een lijst gepubliceerd met regels voor bezoekers. Niet toegestaan: honden, eten of drinken, camera’s (behalve smartphonecamera) en stoeltjes (behalve op de dag van de cross en de marathon bij de vierspannen). In een facebookpost laat de organisatie weten nog eens na te denken over deze regels en zo spoedig mogelijk met een reactie te komen.

Klik hier voor de regels


Bron: Paardenkrant-Horses.nl

3 reacties op “WEG Tryon: Ophef over regels voor bezoekers

  • eddy crul

    Toch niet moeilijk.Ga er gewoon niet heen.De organisatoren zullen dan wel vlug begrijpen dat de bezoeker ook respect verdient boven hun financieel belang. Het wordt dringend tijd dat de paardenmassa slimmer wordt en gaat nadenken.Sorry aan diegenen die wel al nadenken. vr gr

  • paulien zonhoven

    Als je in eigen land naar je eigen vereniging gaat om naar het jaarlijkse feestje te gaan nl de KWPN paardendagen (ik benadruk even dat daar twee VERENIGINGEN zitten waar we CONTRIBUTIE aan betalen) moet je 10 euro parkeergeld betalen. Ook niet mis en iedereen moppert, maar er verandert niets.

  • Anne Schramm

    Kijk eens, zij kunnen toch nog leren. Regels zijn verandert, als je op de link klikt vind je de nieúwe regels weer… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.