Cornet Obolensky levert veilingtopper ESHA-veiling

De vierjarige hengst Cisco des Roziers Z was afgelopen weekend de veilingtopper op de European Sport Horse Auction in Schijndel. De zoon van Cornet Obolensky werd voor 21.000 euro verkocht aan Norbert Stahl Sportpferde.

Het tweede duurste paard op de veiling was Sukarla Avo’s Z. Voor deze vierjarige dochter van Starpower werd een bedrag betaald van 18.000 euro. De Zangersheide-merrie werd aangekocht door een koper uit Zwitserland.

Internationale kopers

Er kwamen in totaal 36 paarden onder de hamer en daarvan werden er 28 daadwerkelijk verkocht. Kopers kwamen niet alleen uit Nederland en Zwitserland, maar ook uit België, Engeland, Zweden, Israël en Engeland. De gemiddelde prijs, die per paard betaald werd kwam uit op 8.500 euro.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.