Ga naar hoofdinhoud

HK SF: Kannan en Numero Uno goed vertegenwoordigd

Op de Franse hengstenkeuring, die vandaag begonnen is in Saint-Lô, zijn zonen van de KWPN'ers Kannan en Numero Uno goed vertegenwoordigd. Van Kannan staan twee tweejarigen en zes driejarigen op de lijst. Numero Uno heeft eveneens twee tweejarigen en vier vierjarigen in de collectie. 

Ook zonen van Plot Blue, Eldorado de Hus, Taloubet en Tinka’s Boy aangemeld. Topleverancier is Air Jordan Z. Van hem staan er twee tweejarigen en acht driejarigen op de lijst. Van Quaprice Bois Margot zijn negen driejarigen opgenomen in de selectie.

Klik hier voor de volledige lijst.

Impressie van de geselecteerde tweejarigen:

Impressie van de geselecteerde driejarigen:

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook