I’m A Star en Damon du Bois via herkeuring toch naar NRPS showdag

I'm A Star (v. E-Star) met Wesley Mulder - Foto: Rick Helmink

De vijfjarige I’m A Star (E-Star x Cardento), die afgelopen winter succesvol was in de hengstencompetitie en de GMB Competitie onder Wesley Mulder, heeft vanavond op de herkeuring op de valreep een ticket gekregen voor de derde bezichtiging van de NRPS hengstenkeuring, de showdag aanstaande zondag. Ook de ponyhengst cat.nr 5 Damon du Bois (Don Cremello du Bois x Dornik B) werd goed genoeg bevonden door de herkeuringscommissie. 

De herkeuringscommissie van het NRPS, bestaande uit Jan-Willem Majoor (voorzitter), Gerrit van Zadelhof en Edwin Langenvoort, bekeek vanavond vijf hengsten op stal bij Alexandra van der Peijl in Oene. Van de zes aangemelde hengsten bleef er een afwezig: cat.nr 4 Don Unique van de Puttehof (Don Cremello du Bois x Lamento III) van G. van de Putte-De Vries uit Zuidbroek. Bij de pony’s was alleen cat.nr 5 Damon du Bois (Don Cremello du Bois x Dornik B) van fokker A.C.M. v.d. Bosch uit Herwen aangewezen door de herkeuringscommissie.

I’m A Star

Bij de rijpaarden was de enige goedkeuring voor de door Alexandra van der Peijl gefokte I’m A Star (uit de 1,55-merrie Earl Grey v. Cardento), die Van der Peijl samen in bezit heeft met Deborah Kamal. De andere twee aangeboden rijpaardhengsten, cat.nr 20 Kierewiet (Sir Donnerhall x Krack C, 1e bez. KWPN) van R. Huijbregts uit Zundert en cat.nr 22 Keano (George Clooney x Lord Leatherdale) van Gertjan van Olst, liet de herkeuringscommissie staan.

Klik hier voor de catalogus

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.