Ga naar hoofdinhoud

Indiana Jones Platinum niet toegelaten tot verrichtingsonderzoek

Update
424 Cupido x Special D Foto: Melanie Brevink/Paardenkrant-Horses.nl
De vierjarige Indiana Jones Platinum (Cupido x Special D) is niet toegelaten tot het KWPN verrichtingsonderzoek. De hengst, die het vorig jaar tot de kampioensring bracht, werd vanmorgen door zijn eigen ruiter gepresenteerd aan de hengstenkeuringscommissie. Hij werd trainbaar bevonden maar om veterinaire redenen niet toegelaten tot de 50-dagentest.

Vandaag werden de driejarige dressuurhengsten die deelnemen aan het verrichtingsonderzoek voor de eerste keer formeel beoordeeld. Cat.nr 331 Jupiter (Bon Bravour x Flemmingh) van Joop van Uytert was afwezig.

41 hengsten

Het KWPN-centrum wordt momenteel bewoond door 41 hengsten: 23 driejarige springhengsten, 4 vierjarige springhengsten die gisteren aan hun onderzoek zijn begonnen na de tweede zadelpresentatie, en 10 driejarige dressuurhengsten. Hiernaast staan ook nog 4 tuigpaardhengsten in training. Zij krijgen volgens planning aanstaande vrijdag 31 maart gezelschap van de vijfjarige Hackney-hengst, de Bocellie-zoon Bocellies Matteo die wordt aangeleverd voor het onderzoek van 21 dagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/KWPN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.