Ga naar hoofdinhoud

Irabel, Ho Timeless Good R-E en Hind V winnen Noord-Holland Cup

Irabel (v. Charmeur) - Foto: Paardenkrant-Horses.nl/Melanie Brevink

Irabel (v. Charmeur) onder Arjen van Diepen en Ho Timeless Good R-E (v. Fürst Romancier) onder Eline van Egmond wonnen afgelopen weekend de Noord-Holland Cup in de dressuur. Bij de drie deelnemende springpaarden stond Hind V (v. Mylord Carthago) met Jessica Bruin bovenaan. 

De goed bezette rubriek voor driejarigen was na het overrijden voor de dochter van WK-merrie Darabel (v. Westpoint), Irabel van Stal 104. De merrie, die ook al hoog eindigde in de VWF Prinsenstad Dressuur, kampioen werd op de Centrale Keuring in Noord-Holland en in de kampioenskeuring liep op de NMK liep, scoorde totaal 545 punten. Ze bleef daarmee Debbehoeve’s Ignado-Rijk (v. Dream Boy) en Flower Power (v. Fürstenball) voor.

Pavo Cup-finaliste Ho Timeless Good R-E, die dit najaar een goede IBOP liep met 89 punten, won bij de vierjarigen met 520 punten. De merrie van Stal Chavaleh uit Rijsenburg bleef daarmee Hillary (v. Vivaldi) van Stal 104 voor en Hanna Liza (v. Charmeur) werd derde.

Klik hier voor alle uitslagen. 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook