Ga naar hoofdinhoud

Voormalig Bundeskampioen Destello OLD naar 9,38 in test

Beatrice Buchwald met Destello OLD. Foto: Equitaris/Grömping

Velen zullen zich Destello OLD (Dimaggio x Fürst Függer x Royal Dance) nog kunnen herinneren van de Bundeschampionate 2019 waar hij bij de vierjarige hengsten kampioen werd. Nu, als vijfjarige, heeft hij zijn 50-dagentest in Adelheidsdorf gewonnen met een 9,38 en een 10 voor de draf en verder uitsluitend 9's en 9,5-en op zijn cijferlijst.

Destello OLD, tot op heden nog nergens goedgekeurd (maar dat zal ongetwijfeld snel gebeuren), scoorde in zijn test een 10 voor de draf, een 9,5 voor interieur, karakter, werklust, rittigkeit (zowel van jury als gastruiter) en 9’s voor de stap, galop en omgang met het vrijspringen.

9,01 voor Bestform

De vorig jaar in Westfalen goedgekeurde Bestform (Benicio x Hochadel) ging ook over de 9 gemiddeld. Met topcijfers voor de karakteronderdelen (van 9 tot 9,75 van de gastruiter) komt hij op een 9,01 gemiddeld.

Ook de derde plaats is voor een Westfaals goedgekeurde hengst uit de B-lijn: Baccardi’s Best (Baccardi x Rocky Lee) kwam gemiddeld op een 8,58 uit.

8,35 voor Reesinks Filou

Filou (For Romance I x Sir Donnerhall I) van Reesink Horses scoorde met een 8,35 als eindgemiddelde ook heel behoorlijk in de 50-dagentest.

Uitslag
Catalogus


Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook