Ga naar hoofdinhoud

VO: Carambole van Korbeld en Cornet van Schep vrijwillig begonnen

31 (Carambole x Chin Chin) Foto: Jacquelien van Tartwijk

Van de vier aangemelde hengsten voor het vrijwillige verrichtingsonderzoek, verschenen er vanmiddag twee in Ermelo. Cat.nr 32/21 Kay (Carambole x Chin Chin) van fokker Gerard Korbeld en cat.nr 79/23 Kensington ES (Cornet Obolensky x For Pleasure) van fokker Egbert Schep, die beiden bleven staan in de tweede bezichtiging in Den Bosch, zijn nu alsnog ingestroomd. 

Zij zijn de eerste twee springhengsten die dit voorjaarsonderzoek een stal hebben betrokken op het KWPN-centrum. De andere twee hengsten die waren aangemeld voor het vrijwillige onderzoek, maar dus niet in de ring verschenen, zijn Kosmo ES (Comme il faut x Peter Pan) van Egbert Schep en Dodarde E Z (Dallas VDL x Zeus) van Stal Brouwer, Kemps en Aniek Diks.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook