Ga naar hoofdinhoud

Volbloed Esteban overleden

Merel Blom met Rumour Has It

De volbloed hengst Esteban is gisteren overleden na een ernstige koliek. De hengst is negentien jaar geworden.

Door zijn goede nakomelingen in het eventing, is hij een van de beste volbloeddekhengsten ter wereld. De internationale paarden Rumour Has It van Merel Blom en Edino van de Duitser Dirk Schrade (voorheen gereden door Madeleine Brugman) zijn op dit moment twee van Esteban’s bekendste kinderen in de sport.

In Holstein heeft Esteban vier goedgekeurde zonen, Esquire, Edesso en Easyway I en II. Bij het DWB is Escapology T goedgekeurd.

Bron Horses / Grandprix-replay.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook