Ga naar hoofdinhoud

Volg de Pavo Cup live

Livestream
Haute Couture met Dinja van Liere winnares vijfjarigen Pavo Cup 2017 Foto: Melanie Brevink

De Pavo Cup voor vier- en zesjarigen zijn aan de gang. Beide ringen zijn vandaag live te volgen via ClipMyHorse.tv en KWPN.tv. Om 11.45 uur gaan de vijfjarigen dressuurpaarden van start, ook dit is live te volgen. De juryleden van de zesjarigen zijn Bert Rutten en Christa Larmoyeur, van de vierjarigen Henriëtte Smits en Gert van den Hoorn en de vijfjarigen worden gejureerd door Toine Hoefs en Arie Hamoen. 

Vooral de Pavo Cup bij de vierjarigen is dit jaar een spannende. In het voorselecties scoorden  Jovian 88 punten, Jatilinda 88 punten, Jason 86 punten, Jameson RS2 85 punten, Jambo C  87,5 punten en Approved (ex. Jaqiedo) 85 punten. Bij die groep komen ook nog de goedgekeurde hengsten Jerenzo Texel, Jupiler S (Gelderse hengst), For Ferrero, Johnny Cash, Jamaica, Just Wimphof, Joop TC, Jarville, Joyride en Jerveaux. Bij de zesjarigen maakt Total US zijn debuut onder Edward Gal.

Afwezige hengsten

Bij de vijfjarigen staat de best scorende KWPN’er in het Wereldkampioenschap voor vijfjarigen, Asgard’s Ibiza met Juliane Brunkhorst, niet meer op de startlijst. Wel zijn WK-collega’s Imposantos, Imagine, Indian Rock en Iconic B.

Naast Asgard’s Ibiza is ook In Style met Renate van Vliet (die sowieso geen finale zou kunnen rijden omdat ze zaterdag trouwt met Joop van Uytert) van de startlijst bij de vijfjarigen verdwenen. Dat terwijl de Pavo Cup voor vijfjarige dressuurhengsten verplicht is. In totaal doen dus zes vijfjarige goedgekeurde dressuurhengsten niet mee aan de Pavo Cup.

Startlijsten

Klik hier voor de startlijst van de halve finale vierjarigen
Klik hier voor de startlijst van de halve finale zesjarigen
Klik hier voor de startlijst van de halve finale vijfjarigen

Livestreams

KPWN.tv (On demand voor ring 2)
ClipMyHorse.tv

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook