Ga naar hoofdinhoud

Wederom winst voor Brandy HBC

Lean Verhoeff, Cherokee
Lean Verhoeff met Cherokee

De jury in Hoofddorp was het er zondag unaniem over eens: de winst van de vierde wedstrijd van de Pavo/Silfit Masterclass ging naar Brandy HBC. Het was de vierde overwinning op rij in deze competitie voor Harry van Middelaar. De zwarte nakomeling van Uromast is tot nu toe onverslagen in de PAVO/Silfit Masterclass 2012.

De tweede plaats naar Lean Verhoeff, die Cherokee (v. Torino HBC) prima voorstelde aan het enthousiaste publiek in Hoofddorp. Ook de jury kon zijn optreden duidelijk waarderen. Cherokee heeft ondanks zijn jonge leeftijd al wat mooie resultaten achter zijn naam staan. Lean Verhoeff leidde de ruin zelf op en kan na vandaag wederom een mooi resultaat aan de lijst toevoegen. KWPN-hengst Bakboord HBC (v. Larix) eindigde wederom in de top drie in handen van Cees Embregts. Derk Jan Mekkes mocht de bij het AES goedgekeurde hengst PrimeVal Bentley VDL (v. Larix) als vierde opstellen. Harry Schuit eindigde met Walskoning (v. Manno) op de vijfde plaats. Harry Claassen kon Celesta (v. Marvel) als zesde opstellen en de rij werd gesloten door Berry van Genugten met Castilla BH (v. Plain’s Liberator).

De volgende wedstrijd wordt zaterdag 23 juni verreden tijdens het CHIO in Rotterdam.

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook