Ga naar hoofdinhoud

Zandor Z-zoon naar Sprehe

Zucchero D’Hyrencourt Z ( v. Zandor Z) was vanmiddag de BWP veilingtopper in het Belgische Lier, de door Stal de Eyckenhoeve en Peter Goossens voorgestelde hengst werd verkocht voor 64.000 euro naar Gestüt Sprehe in Duitsland. Kannan-zoon Nubick Van Het Mettenhof ging weg voor een bedrag van 53.000 euro en was daarmee de één na duurste hengst. 

Op dag drie van de Tweede Fase van de BWP hengstenkeuring vond de BWP Top Stallion Auction plaats. De hengsten gingen voor een gemiddeld bedrag van 28.259 euro weg. Veilingmeesters Dirk Zagers en Louis De Cleene veilden in totaal voor 763.000 euro aan hengsten.

Nannan-A (v. Inshallah de Muze) werd verkocht voor een bedrag van 51.000 euro en bij Balou du Rouet-zoon Naxcel V viel de hamer bij een bedrag van 47.000 euro.

Bekijk hieronder de video van Zucchero D’Hyrencourt Z ( v. Zandor Z).

Bron: Equnews/Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook