Ga naar hoofdinhoud

Makkelijk Scoren: ‘Totilas in handen van Duitse loverboy’

Matthias Alexander Rath en Totilas - Foto: Melanie Brevink-Van Dijk

Totilas was gisteren onderwerp van gesprek in het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren. In het VPRO-programma, waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit de sportweek met grappen doornemen, werd Totilas op de hak genomen in de rubriek 'Hoe is het nu met...'. De mannen hebben lol om het feit dat Totilas zijn oude dag slijt als fulltime dekhengst. "Eén van onze grootste sporthelden ooit is in handen van een Duitse loverboy." 

Bekijk de gehele uitzending hier (vanaf 22 min 30 sec)

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook